IZBOR PREMIER TRAVELERA

Hotel na Malom Lošinju među 10 najboljih u svijetu

12.06.2014 u 09:37

Bionic
Reading

Malološinjski wellness hotel Aurora, koji posluje u sklopu grupacije Lošinj Hotels&Villas, ugledni i nagrađivani američki magazin za putovanja i odmor Premier Traveler proglasio je jednim od 10 najboljih na svijetu u toj kategoriji zbog jedinstvenog koncepta nadahnutog prirodom lošinjsko-creskog arhipelaga

O tome su danas izvijestili iz tvrtke Lošinj Hotels&Villas (iza koje stoje Jadranka hoteli) dodajući da se tim proglašenjem hotel Aurora našao uz bok najjačim svjetskim wellness&spa hotelima iz Tajlanda, Islanda, Švicarske, Novog Meksika, Indije, Italije, Mozambika i Jordana.

Prema ocjeni Premier Travellera, hotel Aurora je bogatstvo biljnih vrsta koje rastu na Lošinju iskoristio kao inspiraciju za stvaranje vlastitih unikatnih tretmana.

Posebnost wellnessa čini jedinstven koncept koji nije vezan ni za jedan kozmetički brend, već se temelji na jednostavnim, 100 posto prirodnim, tzv. signature pripravcima, tretmanima i masažama koje pričaju priču o otoku.

U povodu tog priznanja Anamarija Pažin Morović, aromaterapeutkinja i osnivačica Laurus SlowSPA u sklopu hotela Aurora, istaknula je da nisu vezani ni za jedan kozmetički brend te da se sva kozmetika potrebna za tretmane spravlja na licu mjesta, pred klijentom, prema jednostavnim recepturama te s biljem i uljima iz okoline koji ne zagađuju tijelo ni okoliš.