SKUPILI POLA MILIJUNA KUNA

Hollywood pomogao poplavljenim područjima

15.07.2014 u 17:00

  • +6

Hollywood pomaže poplavljenim područjima

Izvor: Promo fotografije / Autor: Marina Milošević

Bionic
Reading

Svjesni važnosti nastavka pomoći poplavom pogođenih područja, u Los Angelesu su se u organizaciji redatelja Predraga Antonijevića i njegove supruge Kristine Esel, koja je predsjednica južnokalifornijskog udruženja lidera u filantropiji, okupila mnoga poznata imena Hollywooda

Među njima je bio i istaknuti glumac Dennis Quaid, najpoznatiji našoj javnosti po ulozi u filmu ‘Dan poslije sutra’. On je inače sa svojom suprugom Kimberly i bračnim parom Sibi i Christian Bale bio prvi koji se nesebično uključio u kampanju prikupljanja pomoći Hrvatskoj, Srbiji i BiH radi saniranja posljedica poplava.


Događaju su prisustvovali i Lolita Davidovich, filmski agent Charlie Ferraro kao predstavnik United Talent Agency Inc, Catherine Oxenberg, redatelj i pisac Ron Shelton, predsjednik Relativity Media Tucker Tooley, producenti Bill MacDonald, Geroge Lascu, Marcus Morton, Eric Mitchell, Nick Žuvić, Prashant Shah, Kelly i Barry Quart, producent ‘Terminatora 4’ Peter Graves, pisci Lindsay Maracotta i Dennis Manuel, zatim Chantal Dinnage, managing direktorica Golden Globea, glumica Marija Karan i njezin suprug Joel Lubin, Maja Mandžuka i Filip Živojinović, te košarkaši Marko Jarić i Saša Vujačić. Sonja Perenčević, vlasnica restorana Doma i Dan Tana, pridružila se donaciji, a njezin glavni kuhar Neno Mladenović je priredio zakusku za uzvanike.

Sibi i Christian Bale, Catherine Zeta-Jones, Pierce Brosnan, Ron Burkle, Ryan Cavanaugh, Jason Beckman i Jason Coleman su također, iako zbog obaveza spriječeni da osobno dođu, novčano podržali ovu akciju.

Za nepuna dva sata prikupljeno je pola milijuna kuna čime je okupljeni filmski i sportski skup poznatih holidvudskih lica, na čelu s Kevinom de Leoneom, predsjednikom Senata države Kalifornije, koji se obratio prisutnima i pozvao sve da pomognu građanima iz poplavljenih mjesta u Hrvatskoj, Srbijii i BiH.