NOVI 'IT' KOMAD

Holivudske ljepotice obožavaju ovu torbicu

07.04.2015 u 12:16

Slavne ljepotice vole vrećastu Ricky torbu

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Omiljena ženska torbice s potpisom Ralpha Laurena, popularna torba Ricky doživjela je mali redizajn i pojavila se u vrećastoj verziji, iznimno popularnom ovosezonskom modelu. Vrećasta Ricky odmah je postala hit među slavnim ljepoticama koje je nose u različitim bojama i dimenzijama

Torbu Ricky dizajnirao je Ralph Lauren za svoj suprugu Ricky po kojoj je i dobila ime. Ovaj klasični model torbe uvijek je u modi, a slavni američki modni brend svake godine obogaćuje ponudu novim teksturama i bojama. Pošle su je godine redizajnirali pa nova generacija Laurenove torbe dolazi s ugrađenim LED svjetlima i USB punjačem za pametni telefon pa kopanje po torbi u potrazi za ključevima postaje prošlost, kao i prazna baterija u mobitelu.

No tehnološki naprednu torbu Ricky u potpunosti je zasjenila vrećasta trendi verzija koja je na prvu osvojila holivudske ljepotice i odmah postala jedan od najpoželjnijih proljetnih modela.Obožavateljice ove trendi torbice s dvije ručke i upečatljivom zlatnom kopčom koja se može nositi na ramenu, ali i u ruci, između ostalih su Julianne Moore, Jessica Chastain, Jessica Alba, Margot Robbie, Rachel McAdams, Emmy Rossum, Beyoncé, Camilla Belle, Emma Roberts i Carey Mulligan.

Za sada se mogu nabaviti u dvije veličine i četiri boje: crnoj, bijeloj, tamnoplavoj i boji konjaka, a uskoro će se linija obogatiti i luksuznijim modelima napravljenima od aligatorove i pitonove kože.

A video posted by Beyoncé (@beyonce) on