DOGAĐA SE I NAJBOLJIMA

Holivudska ljepotica razočarala modnim odabirom: Haljina koje ne laska figuri

24.10.2017 u 10:51

Bionic
Reading

Prelijepa glumica Catherine Zeta Jones na crvenom tepihu obično ostavlja bez daha svojim ženstvenim stajlinzima koji laskaju njezinoj skladnoj figuri, no na dodjeli Best FIFA Football Awards, atraktivna Velšanka nije nikoga očarala

Glumica koja se već nekoliko puta našla na listi najbolje odjevenih žena svijeta na dodjeli nagrada u Londonu nije bila na visini modnog zadatka.

Slavnu ljepoticu naviknuli smo viđati samo u besprijekornim izdanjima na crvenom tepihu, no ovoga puta to nije bio slučaj.

  • +3
Catherine Zeta Jones Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Raskošna večernja haljina proslavljenog Zuhaira Muraida nije bila najbolji odabir za lijepu 48-godišnju glumicu - nabori i prorez nisu laskali njezinoj građi tijela, a gornji dio izrađen od prozirnog tila s aplikacijama od šljokica samo je naglasio loš dojam.

  • +6
Catherine Zeta Jones Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Boja čudne sivozelene nijanse i tkanina nalik na baršun ipak nisu bili najbolji spoj za glumicu pomalo egzotične ljepote, koja i danas mami poglede svojom vitkim stasom.

Catherine Zeta Jones i Michael Douglas Izvor: Reuters / Autor: Reuters

Inače, zgodna brineta, koja je nedavno promovirala u Cannesu novi film 'Cocaine Godmother', svoje obožavatelje često uveseljava fotografijama u prirodnim izdanjima bez šminke, a zanimljivo je da će se okušati i kao dizajnerica: osmislila je kolekciju Casa Zeta Jones.

Thrilled to share my story in Daymond John's new book #RiseAndGind. #Jan23 @thesharkdaymond

Objavu dijeli Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones)