VELIKA ČAST

Holivudska glumica zablistala u haljini Aleksandre Dojčinović

15.02.2017 u 12:21

Lyndie Greenwood

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Nakon poznatih Hrvatica koje obožavaju kreacije domaće modne kuće Lei Lou, dizajnerica Aleksandra Dojčinović ponosno je objavila da je jedna njezina haljina imala čast biti prošetana i holivudskim crvenim tepihom

Modna kuća Lei Lou objavila je na društvenim mrežama da je kanadska glumica Lyndie Greenwood zablistala u haljini iz kolekcije proljeće/ljeto 2017. Lijepa je haljina protkana upravo proljetnim bojama i romantičnim cvijećem uz nezaobilaznu čipku, a predstavljena je na reviji održanoj krajem prošle godine u Državnom arhivu.

Haljina koju je nosila zgodna glumica idealno opisuje posljednju kolekciju Lei Lou - moderna, djevojački prpošna, maksimalno ženstvena, ali odiše pritajenim seksipilom. Dojčinović je sve to postigla nešto kraćim haljinama, providnim tkaninama ispod kojih se nazire fino rublje te uskim krojevima koji ističu svu ljepotu žene.


'Sama činjenica da je jedna od najpoznatijih kanadskih glumica nove generacije za jedan tako važan događaj kakav je Grammy odabrala Lei Lou haljinu, ispunjava me srećom i ponosom, a s druge strane sjajno je izgledala, što nije prošlo neprimijećeno ni vani, ni kod nas. Greenwood je u rodnoj Kanadi i inače poznata po odličnom stilu, jako je lijepa i karizmatična, pa ne čudi da joj haljina iz naše najnovije kolekcije za proljeće i ljeto, koja uskoro dolazi u prodaju, stoji kao salivena. Suradnja s ovom mladom inozemnom glumicom naš je koračić prema sličnim suradnjama u budućnosti i lijepa najava probitka brenda na inozemno tržište', izjavila je Aleksandra Dojčinović.


Lyndie Greenwood odabrala je i trendi srebrne štikle, a kreaciju Aleksandre Dojčinović nosila je na partyju nakon nedavno održane dodjele nagrada Grammy. Tako su sada uz poznate Hrvatice poput Sandre Perković, Sanje Doležal pa čak i predsjednice Kolinde Grabar Kitarović, kreacije naše kreatorice zapele za oko i stranim zvijezdama.