ODLIČNA PROMOCIJA

Holivudska glumica ne može bez hrvatskog dizajna

27.11.2015 u 13:35

Bionic
Reading

Dok se odmara od posla, zgodna glumica Keira Knightley svaki slobodni trenutak provodi s kćerkicom Edie, a svojim savjetima i društvom pomaže joj i majka Sharon

Hladan dan u New Yorku nije spriječio Keiru Knightley da malo prošeće s kćerkicom, a čak i u slobodno vrijeme trendi je odjevena. No uz hit-hlače i također popularne oksfordice, u kojima je viđena više puta, za oko su nam opet zapele njezine sunčane naočale koje često nosi u posljednje vrijeme.

Radi se o srebrnim sunčanim naočalama hrvatskog brenda Sheriff & Cherry. Modeli prepoznatljivog retro šik dizajna i veselih boja okvira mogu se, osim u većim hrvatskim gradovima, kupiti u njujorškom Barney'su, pariškom Colleteu, ali i u najpopularnijem odredištu za kupnju odjeće na internetu – britanskom Asosu. Iako su o njima pisali vodeći modni magazini Vogue, Harper's Bazaar ili Elle, za Sheriff & Cherry sigurno nema bolje reklame nego kada ih nose slavne dame poput Keire, Rihanne ili Beyonce.

Popularne naočale inače su djelo Maura Massarotta, talentiranog dizajnera iz Rovinja i bivšeg kreativnog direktora kompanije Ellesse.