BECKHAMICA NA MUKAMA

Hoće li Zlatanova djevojka prihvatiti Vicky?

22.02.2013 u 20:51

Bionic
Reading

Victoria Beckham sad mora osvojiti i pariške celebrity krugove, a na putu joj stoji opasna Helena Seger, 42-godišnja Šveđanka, djevojka Zlatana Ibrahimovića

Plavokosu Šveđanku, multimilijunašicu i uspješnu poslovnu ženu, piše Daily Mail, Ibrahimović (31) je sam opisao kao 'opasnu bitch deluxe' u svojoj autobiografiji usporedivši je s Tonyjem Montanom iz 'Scarfacea'!

Victoriju Beckham (38), ako je vjerovati Daily Mailu, očekuje opasna Helena koja je među najmoćnijim odabranicama nogometaša s kojima će njezin David igrati u Paris St Germaineu.

'Pariška Victoria Beckham' kako zovu Helenu jer je sama izgradila svoje moćne carstvo, baš kao i Posh, teško bi se mogle sprijateljiti, predviđaju neki, jer je Seger poznata po tome da ne trpi suparnice.

'Helena je elegantna i otmjena, dolazi iz vrlo cijenjene obitelji. Ima nekih sličnosti s Victorijom i moguće je da se čak i sprijatelje. Ali ako joj Posh 'ne sjedne', Helena bi joj mogla jako zagorčati život u Parizu. Ako je ona odbaci, lako je moguće da će je i ostatak supruga i djevojaka igrača PSG-a odbaciti', ispričao je jedan izvor Daily Mailu

'Sudbonosni susret' ljepših polovica nogometaša dogodit će se u nedjelju, 24. veljače na utakmici Paris St Germaina i Marseillea.

Helena i Zlatan zajedno su od 2002., a imaju dvoje djece, sinove Maxmilliana (7) i Vincenta (5).