GLUMICA SAMA U SARAJEVU

Hoće li ljubav Nike i Zrinke uspjeti prebroditi prepreke?

18.08.2014 u 10:50

  • +7

Zrinka Cvitešić predstavila nove make-up trendove L’Oreal Paris-a

Izvor: Promo fotografije / Autor: Edin Džeko za L'Oreal Paris / Majda Malić / Irfan Redzovic

Bionic
Reading

Uspješna glumica Zrinka Cvitešić na Sarajevo Film Festival stigla je bez svog novog dečka Nike Kranjčara

Zrinka Cvitešić osvojila je bosanskohercegovačku publiku ulogom u filmu 'Što je muškarac bez brkova', za koju je osvojila nagradu Srce Sarajeva za najbolju glumicu na 11. Sarajevo Film Festivalu. I ove godine posjetila je ovaj grad, u kojem, osim u filmovima, uživa i u make-up poslasticama.

'Zaista je velika čast biti na jubileju Sarajevo Film Festivala, naročito kao gošća L’Oreal Parisa, čiji su proizvodi sastavni dio mog poslovnog i privatnog svijeta', istaknula je Zrinka Cvitešić predstavljajući njihove nove trendove.


Ipak, postavlja se pitanje zašto je ova uspješna glumica sama stigla na prestižan događaj, a ne u pratnji dečka, nogometaša Nike Kranjčara. Premda je njegov klub Dinamo Kijev u nedjelju igrao utakmicu, Niko nije bio u sastavu (nije bio ni na klupi), a koliko je poznato, zaliječio je ozljedu koljena.

Preostaje nam samo vjerovati da nije dobio dozvolu trenera kluba za izbivanje iz Ukrajine koje već neko vrijeme priželjkuje. Naime Kranjčar silno želi u London, ali kijevski Dinamo i QPR – u kojem je proveo prošlu sezonu na posudbi - nikako se ne mogu dogovoriti oko odštete.

Osim profesionalnog izazova, London, u kojem je proveo najbolje igračke godine, mami ga i zbog činjenice da bi ondje mogao nastaviti zajednički život sa Zrinkom. Upravo su se tijekom Nikine posudbe prošle sezone i upoznali te upustili u ljubavnu priču koja je zbog brojnih obaveza često na kušnji. Niko nedavno nije mogao biti prisutan ni na proslavi Zrinkinog 35. rođendana u Londonu te ga je provela s prijateljima. A hoće li njihova ljubav uspjeti prebroditi sve prepreke i odvajanja, tek ćemo vidjeti.