TRI GODINE LJUBAVI

Hoće li Eva u Dubrovniku proslaviti godišnjicu braka?

06.07.2010 u 14:27

Bionic
Reading

Glumica Eva Longoria Parker sa suprugom i prijateljima stigla je u Dubrovnik. Društvo se odmah uputilo u šetnju Stradunom

Slavni par koji odmor provodi krstareći po našoj obali ni vrućine nisu spriječile da krene u obilazak Starog grada. Odmah nakon što su jahtu usidrili između Lokruma i hotela Belvedere, krenuli su gliserom prema staroj gradskoj luci.

Eva se u pratnji prijateljice, glumice Jennifer Morrison i ostatka ženskog društva u laganoj ljetnoj haljini bez šminke i štiteći se od vrućine velikim slamnatim šeširom poput brojnih drugih turista, prošetala Stradunom. Zvijezda Spursa Tony Praker s ostatkom muškog društva došao je malo kasnije, nakon čega su svi zajedno krenuli u šetnju.

Koliko će se zadržati u Dubrovniku, nije poznato, no očito im je cilj posjetiti što je moguće više mjesta na obali. Eva i Tony sutra će proslaviti treću godišnjicu braka, možda baš u Dubrovniku.

Tony Parker francuski je reprezentativac i  ljetni odmor sa suprugom redovito provodi krstareći Mediteranom. Nakon francuske, španjolske i talijanske obale, na red je napokon došla i hrvatska obala. Nakon ljetnog odmora Longoria će se morati vratiti na set zadnje, desete sezone 'Kućanica', a Parkera čeka dugo toplo ljeto budući da je odlučio ne igrati za francusku reprezentaciju na predstojećem košarkaškom SP-u koji se u kolovozu igra u Turskoj.

Parker je nedavno priznao da jedva čekaju da prošire obitelj. 'Ima još godinu dana ugovora s 'Kućanicama', pa ćemo vidjeti što će se onda odgoditi. Ona će biti divna majka, a i ja ću biti dobar otac. Obožavam djecu', rekao je Parker.