SVIMA STOJE

Hlače u kojima svaka guza izgleda super

30.08.2013 u 15:33

  • +12

Poznati na promociji Krie designa

Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Bionic
Reading

Pritajeni seksipil, metalni elementi, vamp sakoi i hlače za svaki stas noviteti su koje Krie Design, iza kojeg se krije dizajnerica Kristina Burja, nudi za jesen/zimu

'Uveli smo neke novitete, a to je jeans s kojim krećemo ovu jesen. Na kolekciji jeansa smo radili jako dugo, proveli smo istraživanje na više od trideset žena i ustanovili da jedan model stoji svima i sad s njime izlazimo na tržište', rekla nam je dizajnerica Kristina na modnom druženju koje je organizirala u svom ateljeu u samom centru Zagreba. Dodala je da su išli na trendovski jeans, ali da je 'sjedalo' malo dublje od onog na modelima koji se nude po dućanima. Nogavica pak može biti šira ili uža, ovisno o modelu, no naglasak je na stražnjici, a u konstrukciji su taj dio željeli dovesti do savršenstva.

U svojoj ponudi Krie će imati traperice s dva posto elastina jer je to idealno za jeans, ali i modele bez njega. Cijene će se kretati od 450 do 750 kuna. U ponudi su i kožne hlače u svim bojama, a njihova cijena je oko 2000 kuna.


Dizajnerica je ponosna i na svoje sakoe, na koje je u novoj kolekciji aplicirala metalne detalje i ukrasne matice, a osim toga voli igru s 'nude' tkaninama.

'Sakoi su moja ljubav, konstrukcijski razrađeni i neobični. Sviđaju se i turistima koji često navrate u dućan', rekla nam je dizajnerica, dodajući da voli i resice koje stavlja i na sakoe, ali i na torbe.

Njezine modele i prototipe hlača već dugo nosi Vanja Mamić, a što novo ljubiteljicama mode nudi za sezonu jesen i zima, došle su pogledati i Tihana Harapin Zelepugin, Neda Parmać, Žanamari Lalić, Iris Rajčić i druge.