STAJLIŠ I NA VRUĆINAMA

Hit sezone: Ovo je najtraženija haljina, a laska svakoj figuri

12.06.2017 u 12:46

Bionic
Reading

Ljeto je kao stvoreno za ženstvene, lepršave haljine u kojima se osjećamo dobro i ugodno, a mnoge ih fashionistice obožavaju i zbog svoje praktičnosti jer ste jednim potezom riješili odabir outfita

Ukoliko ste u potrazi za savršenom ljetnom haljinom u kojoj ćete se osjećati kao djevojka od milijun dolara, vjerujemo da ćete biti vrlo zadovoljni s modelom kratkih rukava i maksi duljine.

Ovakvi krojevi haljina veliki su ovosezonski hit, osobito ako se radi o trendi cvjetnom uzorku koji odlično izgleda uparen s još dva must have modna detelja: pletenim cekerom i ljetnim šeširom.

Hit haljine koje će vladati ovoga ljeta Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Osim toga, maksi haljine s kratkim rukavima imaju jednu veliku prednost: laskaju svakoj figuri jer uspješno naglašavaju struk i dekolte, a prikrivaju mrske nedostatke poput npr. širih bokova.

Ukoliko se pribojavate da biste mogli izgledati previše 'bapski', haljinu iskombinirajte s platnenim tenisicama poput starki ili vansica ili s platformicama/natikačama u npr. srebrnoj ili zlatnoj varijanti, kako biste postigli trendi look.

Moderni kimono krojevi također su odlična varijanta, a odlično izgledaju u kombinaciji sa sandalama s remenčićima.

Strogih modnih ograničenja nema, stoga se slobodno poigrajte sa stilovima.