I, ŠTO KAŽETE?

Hit cipele ove sezone koje obožavaju slavne dame

14.12.2015 u 09:15

  • +19

Cipele

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Gležnjače su već sezonama vladarice zimskih outfita, a tenisice nosimo od malih nogu, pa nas ne čudi da su to prva dva trenda u kojima se slavne ljepotice najčešće šeću u slobodno vrijeme ili ih biraju za casual izdanja

Uz gležnjače, čizme iznad koljena nesumnjivi su must have ove sezone, a ako želite upotpuniti svoju kolekciju malo hrabrijim odabirom, slavne dame preporučit će vam zlatne i srebrne cipele.

Gležnjače na visoku petu

Slavne trendseterice rado će ih kombinirati na skinny traperice i tople džempere ili kapute, a ako želite komad koji će ići na sve, birajte crne. Njih ćete, uostalom, lako naći i u povoljnijim trgovinama poput H&M-a ili Zare, a skupocjene gležnjače s tankom petom ima skoro svaki vrhunski dizajner.

Visoke tenisice

Udobne te s mnogobrojnim dezenima i od raznih materijala, visoke tenisice mogu se nositi zimi dokle god ne zapadne snijeg i temperature se ne spuste ispod nule, što kod nas vlada možda tek nekoliko dana. Osim što će se lijepo uklopiti uz pernatu, toplu jaknu, parku i slatku kapicu, u tenisicama možete izdržati cijeli dan i obavljati razne obaveze, a opet biti skockani.

Natikače

Prva asocijacija na ovu riječ vjerojatno vas podsjeća na djetinjstvo jer natikače su nosile naše bake i majke, ali slavne ljepotice jednostavno ih obožavaju i, naravno, radi se o dizajnerskim cipelama koje su napravljene od najboljih materijala s otmjenim dodacima poput krzna. Ljubiteljice ovih cipela su primjerice Alexa Chung i modna ikona Sienna Miller, a nose ih u ravnoj ili varijanti na petu. Popularnost su stekle nakon što je Gucci izbacio ravne crne natikače s krznom, a odmah ih je spazila Alexa Chung te ih je nosila i na crvenom tepihu.

Srebrne i zlatne cipele

Poput natikača, ovaj model neće nositi baš svaka mlada djevojka na zagrebačkoj špici, ali za posebne prilike ili određene stylinge mogli bismo se malo i zasjajiti. A tu su i blagdani, što znači više druženja i okupljanja, pa i koja prilika da se otkačimo. U tom slučaju birajte gležnjače ili cipele s block petom – to su dva naj trenda kada su srebrne i zlatne cipelice u pitanju. A da su sjajne cipele trend koji će se zadržati, znala je to i jedna od najbolje odjevenih Hrvatica, Ljupka Gojić Mikić, pa ih je nosila više puta u godini.

Čizme iznad koljena

Do sada već svi znaju da su čizme iznad koljena komad koji će u ormaru imati baš svaka fashionistica, a ako ih planirate kupiti, utješno je znati to da ih možete jako dobro iznositi. Od skinny traperica i culotte hlača, do suknji midi dužine ili minica, pa i haljina, čizme visine iznad koljena nosive su uz gotovo sve što imate u ormaru.