MODNE VLADARICE

Hit cipele iz kojih ne izlaze poznate Hrvatice i trendseterice

31.10.2016 u 15:19

Bionic
Reading

Platforme Stella McCartney i ove su jeseni apsolutni hit, što pokazuje činjenica da se domaće i svjetske zvijezde iz njih ne skidaju. Brojne trendseterice posljednjih su nekoliko tjedana pokazale kako se nose ove statement cipele koje modnom scenom suvereno vladaju već nekoliko sezona

Platforme Stella McCartney prvi su put predstavljene u kolekciji za jesen 2014., a rijetko tko im je tada predviđao ovako blistavu budućnost. Pune dvije godine nakon što su se našle u prodaji i dalje obaraju s nogu poznate trendseterice koje religiozno prate svjetske modne trendove.

Jedna od takvih je i Severina, koja se na listama za najbolje odjevenu Hrvaticu našla nebrojeno puta. Odabrala je crne loaferice koje je kombinirala s crnim topom i suknjom crno-bijelog uzorka, a cijeli outfit upotpunila je plavom torbicom Chloé.

Raste trava zelena, zelena, zelena... ?? #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A photo posted by Severina Kojic (@severina) on


Lijepa glumica Jessica Alba na svoje je platforme odlučila kombinirati crne kožne hlače te jednako trendi ružičastu satensku jaknu bomber, a modna ikona Olivia Palermo nosila ih je na kožnu crnu minicu i bijelu vestu razbivši monokromatski look crvenom torbom.


Naša najuspješnija manekenka Helena Šopar odlučila se za asimetričnu haljinu Jolie Petite by Ljupka Gojić na jedno rame te uskočila u nezaobilazne crne platforme Stella McCartney.

Djevojka Matea Kovačića Izabel Andrijanić svoju sve veću popularnost na društvenim mrežama može zahvaliti istančanu modnom ukusu. Za let avionom odjenula je sportsku eleganciju - traperice i majicu upotpunila je šiltericom i loafericama u boji kože.


Supruga nogometaša Luisa Ibañeza Matea Ibañez nedavno je trendi plišanu haljinu začinila crnom kožnom jaknom koja je must have u ormaru svake žene, a kombinaciju je naglasila plavim platformama Stella McCartney.

Matea i Luis Ibanez