NOVI IMIDŽ

Hit boji kose nije odoljela ni holivudska miljenica

19.04.2016 u 11:52

Bionic
Reading

Do sada je holivudska miljenica Jennifer Lawrence isprobala gotovo svaku nijasnu plave boje, no to je nije spriječilo da ide korak dalje

Nakon mnoštva igranja s dužinama, nijansama plave boje kose i kratkotrajnom smeđom fazom za potrebe snimanja filmske franšize 'Igre gladi', Jennifer Lawrence svijetu je na nedavnoj manifestaciji CinemaCon predstavila najnoviji izgled u nizu.

Nakon platinasto plave faze, Jennifer je otišla korak dalje, podebljavši svoju bob frizuru najnovijom nijansom plave boje kose koja graniči sa sijedom.

Najnoviji izgled Jennifer Lawrence tako neodoljivo podsjeća na onaj akcijskih heroina poput Emilie Clarke u ulozi Khaleesi iz serije 'Igra prijestolja' ili pak Emily Blunt koja tumači lik kraljice Freye u aktualnom kino hitu 'Lovac i ledena kraljica'.

Trend igranja s plavim bojama kose iskušale su brojne holivudske zvijezde, a uz Jennifer Lawrence najnovija u nizu je pjevačica Taylor Swift koja je svoju prirodno plavu kosu neočekivano ofarbala u platinasto plavu koja joj je podarila otkačen i sasvim drukčiji izgled od dosadašnjeg.