DARK ROMANCE

Hippy Garden predstavlja novu kolekciju koja donosi luksuzne haljine i asimetriju

26.10.2023 u 16:18

Bionic
Reading

Glamur i funkcionalni luksuz - ovako bi u nekoliko riječi mogli opisati novu kolekciju mnogima omiljenog domaćeg brenda

Žena koja voli modu ne kategorizira ju po abecedi trendova već po stanju svog raspoloženja, a Đurđičinoj viziji rijetko tko može odoljeti.

Maksi torbe i glamurozni materijali

Poštujući kod brenda naglasak je i ovog puta na veličanstvenim haljinama, kombinezonima i kaputima upotpunjenim funkcionalnim maksi torbama i remenima. Svaki komad ove intrigantne kolekcije pomno je osmišljen pa tako iz generacije u generaciju brend Hippy Garden potvrđuje kako je ultimativni simbol modnog luksuza.

Hippy Garden Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Matea Smolčić Senčar

Suvremena u svakom šavu

Modeli asimetrična kroja, ravnih linija načinjeni su od umjetne kože i razbijaju predrasude o tome što sve crna boja i avangarda mogu biti ako ih prestanemo ograničavati u svojim glavama. Kolekcijom dominira osjećaj suvremenosti u svakome šavu, a autorski print na lahor mekanom organdi materijalu miješa se s ghotic vijugama koje ovu kolekciju s potpisom kuće Hippy Garden, čine neodoljivom.

Fotografije kolekcije potpisuje Matea Smolčić Senčar, za make-up je zadužena Sanja Agić, a u ulozi modela našle su se Monika Galić i Nikolina Budinski (Talia Ag.)