nezaobilazna shopping destinacija

High street brend sa sjajnom modnom pričom i neodoljivim cijenama otvorio svoja vrata u Sisku

05.07.2021 u 11:06

Bionic
Reading

Uz najnovije modne trendove i inspirativne dodatke iz home asortimana, Sinsay Sisak postaje nezaobilazna shopping destinacija!

Poznati poljski brend Sinsay prošlog je tjedna postao bogatiji za još jednu novootvorenu trgovinu te tako razveselio brojne stanovnike grada Siska. Prva Sinsay trgovina u ovom gradu smjestila se u centru Supernova Sisak West, a zahvaljujući novom konceptu prostora, nudi širok asortiman proizvoda u kojem će svi ljubitelji trendova pronaći nešto za sebe!

Trgovina od 1222 kvadratna metara uređena je u modernom stilu, a dizajn interijera temelji se na svijetlim, suptilnim bojama, koje su savršena podloga za ovogodišnju kolekciju brenda. Brend kojeg povezujemo s mladenačkim stilom, velikom dozom modne inspiracije i povoljnim cijenama, uz tinejdžersku modu koja i dalje ostaje u njihovom DNK, u novoj trgovini nudi široki izbor odjeće i modnih dodataka za žene i muškarce. Asortiman namijenjen bebama i djeci svojom kvalitetom i dizajnom osvaja srca Sinsay kupaca, a najpoželjnije modne komade iz posljednje kolekcije brenda kao i uvijek odlikuju izuzetno atraktivne i pristupačne cijene. Asortiman nadopunjuju kozmetički proizvodi, dodaci za kućne ljubimce kao i elementi za dizajn i home decor ponuda koja će zasigurno osvojiti sve ljubitelje interijera.

Povodom otvorenja i kao dobrodošlicu svojim novim kupcima, Sinsay je ovoga vikenda pripremio mali party dobrodošlice uz glazbu DJ-a, balone te sjajne ljetne popuste i akcije za najpovoljniji shopping u gradu.