odala mu priznanje

Hej, George! Julia Roberts na crveni tepih stigla u haljini prekrivenom fotografijama svog prijatelja Clooneyja

1/14

Julia Roberts

Julia Roberts na vrlo originalan i domišljat način izrazila je podršku svom bliskom prijatelju, glumcu Georgeu Clooneyju na 45. godišnjoj dodjeli počasnih nagrada Kennedy Centra u Washingtonu.

Slavna 55-godišnja glumica na crveni tepih stigla je u dugačkoj crnoj glamuroznoj haljini preko koje je odjenula kratki, također crni sako. Njezin klasičan stajling prošao bi možda i nezapaženo da haljinu nije vrlo upečatljivo ukrasila. Naime čitavu kreaciju koja se volumiozno spuštala do poda prekrivale su različite fotografije Georgea Clooneyja, a svaka je bila uokvirena poput slike na zidu.

Naime na dodjeli nagrada, kojoj su prisustvovali i američki predsjednik Joe Biden i prva dama Jill, Clooney je bio među nekoliko dobitnika koji su primili nagrade za životno djelo. Osim njega, nagrade su primili Amy Grant, Gladys Knight, skladateljica Tania León i bend U2.

Nakon što je na crvenom tepihu servirala dojmljiv stajling, za samu dodjelu nagrada presvukla se u nešto suptilniju kombinaciju koja je uključivala potpuno crno odijelo s hlačama.

Julia Roberts

Julia Roberts

Izvor: Profimedia / Autor: MATT BARON/BEI / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Prethodna slika Sljedeca slika
  • Autor: M.D.
  • Objavljeno 05.12.2022 u 09:16