NETKO IMA PROBLEMA?

Heidi Klum ženama će davati online savjete

27.01.2011 u 08:31

Bionic
Reading

Jedna od najbolje plaćenih manekenki na svijetu, Heidi Klum, odlučila je iskoristiti svoju slavu u dobre svrhe, pa će online pomagati djevojkama koje imaju problema i davati im savjete o ljepoti, modi, roditeljstvu, ljubavi i vezama

Heidi Klum, njemački supermodel, koja sa suprugom Sealom odgaja četvero djece, u suradnji je s web stranicom AOL.com i produkcijskom tvrtkom Full Picture Entertainment pokrenula vlastitu stranicu na kojem planira ženama dijeliti savjete o ljepoti, modi, roditeljstvu, ljubavi i vezama.

U objavi za medije 37-godišnja je ljepotica napisala: 'Tijekom 15 godina, koliko radim ovaj posao, dobila sam toliko pitanja o različitim temama, od toga koja mi je omiljena četkica za zube do toga kako usklađujem obitelj s poslom. Zato vas želim upoznati sa stručnjacima koji su pomogli meni, da možda nadahnu i vas.

Žene tragaju za sadržajem koji dopire do svakog dijela njihovog života, a trenutno su savjeti raspršeni po webu. Izradila sam mjesto na AOL-u na kojem mogu sve saznati – za žene koje su mame, supruge, radnice, prijateljice i sve što mogu biti.'

Online pothvat Heidi Klum bit će dostupan kasnije ove godine i samo je jedan od projekata na kojima manekenka radi, piše FemaleFirst. Nedavno je pokrenula liniju parfema, a prije toga liniju odjeće za trudnice.