NEMA SREĆE U LJUBAVI

Harry Styles će na kraju ostati sam

16.07.2012 u 16:02

Bionic
Reading

Harryjevi kolege iz One Directiona smatraju da će najeksponiraniji član popularnog benda za kojim luduju tinejdžerice ostarjeti sam

Iako ima samo jedan album, Up All Night, One Direction je trenutačno najtraženija boy band pop senzacija, a popularnost joj iz dana u dan raste.

Za Harryja njegovi kolege kažu da je vrlo koristan prilikom upoznavanja cura, no kad je pak riječ o njemu samome, baš ga i ne prati ljubavna sreća.

'Bojimo se da će ostarjeti sam i usamljen. Meni i mojim kolegama je pomogao upoznati djevojke. Svima pomaže po pitanju tih stvari, no sam baš nema sreće u ljubavi. Strah nas je da će jednoga dana biti sam', rekao je Liam Payne iz One Directiona koji je trenutačno u sretnoj vezi s plesačicom Danielle Peazer.

Harry (18) je dosad bio povezivan s TV prezentericom Caroline Flack (32) i s još jednom 32-godišnjakinjom, udanom DJ-icom Lucy Horobin, što je izazvalo mnoge komentare.

Kako je ranije objavljeno, Liam i Harry žele kupiti kuće u Primrose Hillu, u sjeverozapadnom Londonu.

'Dečki su zagrijani za taj dio Londona. Puno je poznatih koji tamo žive i vrlo je mirno', rekao je jedan izvor za The Sun.