SAVRŠENA ZA MEDENI MJESEC

Harper's Bazaar Hrvatsku preporučio zaljubljenima

25.01.2016 u 17:07

Bionic
Reading

Baš kao niz poznatih svjetski poznatih medija poput The New York Timesa ili Huffington Posta, časopis Harper's Bazaar preporučuje Hrvatsku kao jednu od najpoželjnijih turističkih destinacija 2016.

Časopis Harper's Bazaar svim novopečenim parovima preporučio je Hrvatsku kao odlično turističko odredište za zaljubljene. Na njihovoj listi najboljih destinacija za medeni mjesec Hrvatska se našla na visokom trećem mjestu.

'Nije lako odabrati gdje ćete provesti medeni mjesec, no ne brinite se – mi smo napravili listu najboljih romantičnih odredišta', piše Harper's Bazaar.


Na prvom mjestu našao se Nacionalni park Serengeti u Tanzaniji, a na drugom mjestu je Lagos u Portugalu. Dio preporuke za Hrvatsku je činjenica da su nas Beyoncé i Jay-Z posjetili prije nego je to bilo popularno. Harper's Bazaar smatra da je to zato što je Hrvatska među najromantičnijim odredištima.

Ono što nimalo ne iznenađuje je to da je hrvatska obala dobila najviše pažnje, kao i to da su najbolji mjeseci za posjet Hrvatskoj od lipnja do rujna. Posebnu pažnju Harper's Bazaar posvetio je Visu i Rovinju, no cijeli Jadran dobio je toplu preporuku kao savršeno odredište za medeni mjesec.