PRESELILA U VEĆI STAN

Hana Hadžiavdagić planira proširiti obitelj

26.11.2012 u 13:28

Bionic
Reading

Novinarka Hana Hadživdagić promijenila je posao, preselila se u veći stan te se uskoro nada sretnoj vijesti

U prvom redu zadnje večeri Dreft Fashion Weeka Zagreb uživala je Hana Hadživdagić sa svojim suprugom Tarikom i majkom.

'Kako sam dugo radila kao PR Fashion Weeka u Sarajevu, jako volim modu. Nisam došla ovdje da budem u prvom redu, zanimaju me domaći dizajneri i kupujem ih', rekla je Hana, u rekordnom roku sve promijenivši.

'Više nisam na Novoj TV, iako ćemo još surađivati u nekim projektima. Promijenila sam posao: dobila sam svoju emisiju u Bosni i radim na svom talk showu, a u Zagrebu radim u jednoj jakoj marketinškoj agenciji. Napokon imam više vremena za privatni život i za planiranje proširenja obitelji', rekla je Hana, a već je našla i veći stan.

'Za početak smo se preselili u veći stan. Posložili smo život. Dobila sam ozbiljni posao da bih mogla planirati bebu. Mislim da je to teško planirati, ali mladi bračni partneri to u ovim okolnostima i uvjetima stvarno moraju', rekla je Hana, ističući da se uskoro nada sretnoj vijesti.

'Nikada neće biti problema s baka servisom, a mislim i da će Tarik biti fantastičan otac. S obzirom kako se brine za mog psa, mogu misliti kako će se tek brinuti za bebu. Već gleda dječja kolica i krevetiće, sav se raznježio. U narednih godinu dana nadam se da ću moći reći sretnu vijest', dodaje Hana.