VIZUALNA NEZGODA

Haljinu s Guccijevim potpisom uništila lošim odabirom štikli

30.03.2016 u 17:16

Bionic
Reading

Latino ljepotica Salma Hayek svoju figuru u znaku oblina ovaj je put naglasila čipkastom haljinom s Guccijevim potpisom

Poznata kao njegovateljica ispoliranog i ženstvenog stila, Salma Hayek ponovno ga je istaknula zahvaljujući čipkastoj haljini midi dužine s Guccijevim potpisom. Glavna posebnost haljine, osim u bogatoj pamučnoj čipki, leži u velikom patentu smještenom ispod grudi i zavodljivog dekoltea. Da je riječ o haljini s Guccijevim potpisom, dovoljno govori traka prepoznatljive dvobojne pruge smještene tik ispod grudi. Osim toga, naizgled jednostavnu haljinu u znaku čipke detalji poput patenta, prugaste trake i volana smještenih na rukavima i dekolte učinili su mnogo zanimljivijom.

Spomenutu haljinu iz kolekcije proljeće-ljeto kreativni direktor Guccija Alessandro Michele prvu je prezentirao na pisti, što dovoljno govori o njenoj važnosti i zvjezdanom statusu u kolekciji, a za nju biste morali izdvojiti oko 19 tisuća kuna

Privilegiju nošenja kreacija s Guccijevim potpisom Salma Hayek naveliko koristi, što nimalo ne čudi s obzirom na to da je supruga milijardera François-Henrija Pinaulta, direktora francuske grupacije Kering koja u svom vlasništvu ima brojne modne brendove, uključujući Gucci.

Za pojavljivanje u šouu Jimmyja Fallona izbor zavodljive Guccijeve kreacije u znaku pamučne čipke dodatno je začinjen crnom torbicom s metalnim remenom i visokim štiklama s mnoštvom remenčića. Ipak, koliko god Guccijeva kreacija izgledala primamljivo, njena midi dužina nije učinila uslugu Salminoj visini, dodatno narušenoj zahvaljujući mnoštvu remenčića na štiklama koji su je učinili vizualno nižom.

Frizura u znaku nemarnih i lagano uvinutih pramenova, uz crveni ruž i smokey eyes, zaokružila je najnovije izdanje meksičke ljepotice bujnih oblina s polovičnim rezultatima.