IDUĆE GODINE

H&M lansira potpuno novi brand

30.03.2012 u 11:05

Bionic
Reading

Poznata robna marka H&M, koja je nakon puno godina došla i na naše tržište, sprema novo iznenađenje - novi lanac trgovina

Iako ne žele otkriti detalje, poznati proizvođači odjeće koju nose žene širom svijeta iduće godine otvorit će novi lanac trgovina koji će biti neovisan o poznatom H&M-u.

'Novi lanac trgovina bit će odvojen od H&M-a koji je zaista uspješan. Polažemo puno nade u novi brand i vjerujemo da ima potencijala', rekao je Karl-Johan Persson iz upravnog odbora tvrtke. Dodao je da H&M visoko kotira u prodaji te da su još bolje učvrstili poziciju na tržištu.

H&M tako planira nove projekte i širenje na tržištu, a nakon suradnje s Marnijem, 12. travnja lansirat će Exclusive Glamour Conscious kolekciju. Neki komadi već su viđeni na Amandi Seyfried i Michelle Williams. Kolekcija je rađena od organskog pamuka, recikliranog poliestera i jute.

Vijest o lansiranju nove robne marke došla je nakon objave o odličnom poslovanju švedske kompanije koja je imala porast od 22 posto. Navodno je u planu da se prve trgovine otvore u nekoliko gradova Europe