GLUMICA ZNA UŽIVATI

Gwyneth Paltrow je nezasitna u seksu

20.04.2010 u 07:32

Bionic
Reading

Nedavno je Victoria Beckham rekla da s Davidom vodi ljubav i pet puta dnevno, Nicole Kidman se prošle godine hvalila da s mužem isprobava razne fetiše, a Gwyneth Paltrow je nedavno opisana kao 'nezasitna u seksu'. Čini se da je hvaljenje seksualnim životom u Hollywoodu ušlo u modu

Novo izdanje magazina Vogue objavilo je intervju s poznatom glumicom Gwyneth Paltrow. Premda je u intervjuu promovirala novi film, kuharicu, zavidnu liniju, naglasak je stavila na svoj aktivan i nevjerojatno ispunjen seksualni život.

Čini se da Gwyneth ne priča prazne priče jer su isto potvrdili i njezini prijatelji. 'Siguran sam da je 90 posto njezine veze s mužem na fizičkoj razini', rekao je jedan, dok ju je drugi opisao: 'Ona obožava hranu, vino i seks!'

Brak i djeca svakom paru promijene život, ali kod slavnih osoba to je još opasnije budući da neprestano izlaze, zabavljaju se, pokazuju u najnovijim odijelima i piju šampanjce u potocima.

No ne hvali se samo Gwyneth svojim ispunjenim seksualnim životom. Nedavno su to učinile i Victoria Beckham, Nicole Kidman, Madonna i Sandra Bullock. Koliko njih u tome zbilja uspijeva, još uvijek je tajna.