MALEN JE SVIJET

Guy Ritchie tulumario s Bosankom Dijanom

17.06.2009 u 15:17

Bionic
Reading

Samački život i razvod od pop kraljice Madonne za Guya očito ne predstavljaju teži problem, a za razbibrigu mu je ovoga puta poslužila i londonska jetseterica zanimljivog podrijetla

Poprište zabave bio je redateljev vlastiti pub The Punchbowl u elitnoj londonskoj četvrti Mayfair, a društvo mu, začudo, nisu pravile mlađahne ljepotice, nego poznata britansko-bosanska bogatašica, prenosi The Daily Mail. Nakon nekoliko romansi s također proslavljenim engleskim posvudušama Jemimom Khan i Petrinom Khashoggi, ovoga se puta odlučio opuštati u društvu prijateljica.

Sanela Dijana Jenkins supruga je jednog od najbolje plaćenih britanskih bankara Rogera Jenkinsa, koji u banci Barclays zaradi preko sedamdeset milijuna funti godišnje. Ona je još u ratno vrijeme otišla u London, gdje je i diplomirala, a supruga je upoznala prilikom njegova gostovanja na fakultetu. Par se vjenčao 1999. godine te gospođa Jenkins otada živi na visokoj nozi. Privatni letovi, luksuzne vile, dizajnerske krpice kojih se ne bi posramile ni arapske princeze, uz vjerojatno i druge kvalitete, smjestili su Dijanu na visoko 50 mjesto Tatlerove liste osoba koje se najviše poziva na društvena događanja. No kao što se i pristoji, Dijana je vrlo angažirana u humanitarnom radu, tako da je u Bosni najveća privatna fundacija upravo njezina.