TRUDNA MILA KUNIS:

'Grudi su mi trostruko veće!'

20.06.2014 u 14:16

Bionic
Reading

Čini se kako se glumica Mila Kunis izvrsno osjeća u trudnoći. U intervjuu za Marie Claire ljepša polovica Ashtona Kutchera otkrila je kako se osjećala kada ju je dragi zaprosio te hoće li mu dozvoliti da bude u rađaonici tijekom porođaja

Mila Kunis objasnila je kako njezin dragi Ashton Kutcher može biti na porođaju, ali samo ako joj misli stajati pokraj glave, a ne pokraj vagine.

'Dvoje ljudi je dozvoljeno biti u rađaonici. Mom doktoru i mom dragom. No on će mi stajati pokraj glave, a ne pokraj vagine. Osim ako ne želi riskirati život i gledati porođaj. No ja na njegovom mjestu ne bih', rekla je Mila za Marie Claire.


Sudeći po njezinim izjavama, u trudnoći se dobro osjeća, a i sjajno joj pristaje. Kaže kako voli biti trudna jer su joj grudi konačno ogromne. 'Trostruko su mi veće. Odlične su! Toliko sam uzbuđena zbog toga da ljudima oko sebe govorim - hajde, dodirni ih', govori simpatična glumica.

Otkrila je i kako se osjećala kada ju je Ashton zaprosio. Kaže da joj je to bio najsretniji dan u životu. 'Plakala sam, bila sam u neredu. Nije da ne poštujem sve svoje bivše partnere, no ovaj je odnos drugačiji', rekla je Mila.