MODNI ADUT

Grabar Kitarović odvažnim štiklama upotpunila stajling

02.02.2017 u 11:46

  • +2

Kolinda Grabar Kitarović

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

U Uredu predsjednice održana je sjednica Vijeća za gospodarska pitanja, a Kolinda Grabar Kitarović opet se istaknula stilom odijevanja. Ovaj put u centru pažnje nije bila dizajnerska haljina, već upečatljive štikle

Hrvatska predsjednica na sjednicu Vijeća za gospodarska pitanja stigla je u klasičnim crnim hlačama i strukiranom sakou boje fuksije, ali taj je klasičan outfit obogatila upečatljivim crnim štiklama.

Elegantan stil naglasila je tako cipelama koje imaju odvažnu tanku zlatnu potpeticu. Osim što štikle krase tanke potpetice i sigurno u njima nije tako lako održavati ravnotežu, također su više od salonki koje su češće dio klasičnih poslovnih kombinacija.

Kolinda Grabar Kitarović tako je još jednom pokazala da i za svakodnevne obaveze može iskoristiti nešto drugačiji stil odijevanja jer je do sada više puta nosila ženstvene haljine domaćih dizajnera, ali i štikle u crvenoj ili žutoj boji, i nije jedina koja očito smatra da moderna žena može istovremeno biti obrazovana, graditi karijeru i paziti na stil odijevanja.

Da su prošla vremena u kojima političarke moraju nositi klasičnu odjeću jer ih se možda neće shvatiti ozbiljno ili će djelovati površno, više je puta rekla i britanska premijerka Theresa May, poznata upravo po slabosti prema cipelama. Nju se nerijetko može vidjeti i u modelima s leopardovim uzorkom, ima čizme iznad koljena od lakirane kože, ali rado nosi i tenisice ako prilika to dopušta.

Theresa May je pak potpuno imuna na predrasude i sve koji nemaju drugog posla nego se baviti njenim cipelama pa kaže da joj nimalo ne smeta to što svi pričaju o tome jer je to itekako odličan izgovor da kupi još jedan par.

'Volim odjeću i cipele. Jedan od izazova s kojim se susreću današnje zaposlene žene je taj da budemo svoje, a ja kažem da možemo biti pametne i u isto vrijeme voljeti odjeću', rekla je Theresa May na samitu Women in the World.