JELENA ROZGA:

'Govor mržnje nije moj svijet, iako sam na meti napada'

05.04.2013 u 13:11

Bionic
Reading

Jelena Rozga kaže da se naslušala zločestih komentara svojih pjesama. 'Bižuterija' je bila također na meti napada, a na kraju je osvojila nagradu za hit godine

Jelena Rozga nakon tjedan dana osvrnula na nedavne komentare Mirele Priselac-Remi.

'Kad je izašla 'Nirvana', to je bila glavna tema, najveći 'problem u državi'. Ne mogu i ne želim pričati o ljudima koje ne poznajem. To je moj izbor. Sretna sam i zadovoljna, imam puno fanova i već sad veliki hit. Nikad nisam ljude sudila prema tome kakvu glazbu slušaju ili kako izgledaju, nego uvijek gledam kakvi su u svojoj suštini i kako se odnose prema ljudima', rekla je Jelena koja se čula s Vjekoslavom, ali samo da joj čestita rođendan koji je bio taj dan.

Jelena nije htjela ništa komentirati, a u Caffe 24 rekla je zašto je šutjela.

'Govor mržnje nije moj svijet, iako sam posljednjih godina na meti napada. Držim se one, što te ne ubije, to te ojača. Isto tako, nikome ne možeš uskratiti pravo na mišljenje, svatko može reći ono što želi, misli i osjeća. Izabrala sam to da manje pričam i više pjevam', rekla je Jelena i dodala da u noćnim izlascima najviše voli biti na podiju.

'Prije nekoliko dana u klub sam došla prva, a zadnja izašla. Slušam ono što DJ pusti, a 99 posto toga je s potpisom obitelji Huljić', dodala je Jelena.