NOVI STUDIO U SPLITU

Gorenje kupcima nudi popust od 40 posto i aparat gratis

22.03.2013 u 15:27

Bionic
Reading

Gorenje je otvorilo vrata svog potpuno preuređenog Gorenje studija, i to u Splitu. Na više od 1300 m2 kupci će od sada moći razgledati i kupiti sve najnovije proizvode Gorenja

Gorenje je otvorilo vrata svog potpuno preuređenog Gorenje studija u Splitu na lokaciji Kopilica 22-23.

Na više od 1300 m2 kupci će od sada moći razgledati i kupiti sve najnovije proizvode Gorenja. Tako će moći naći u novom salonu sve najnovije Kuhinje Gorenje, sve velike i male kućanske aparate te kupaonice i ostale proizvode iz programa Gorenja.

Po prvi puta je u Splitu predstavljena i nova vrhunska linija kućanskih aparata Gorenje plus. Izuzetno jednostavnu upotrebu najnovijih Gorenje plus aparata za sve prisutne je demonstrirao Crochef Almo Čatlak.

Posjetitelji su najviše interesa pokazali za najnovije i višestruko nagrađivane IQcook indukcijske ploče i iChef pećnice, a od kuhinja je u središtu pažnje bila Retro kuhinja s Retro aparatima. Gorenje nudi 19 linija kuhinja u tri stila : Modern, Classic i Rustic i tako je sve ukupno na raspolaganju 308 raznih boja i površinskih obrada. Gorenje ima sada 11 ekskluzivnih prodavaonica Gorenje studio diljem Hrvatske.

Povodom otvorenja novoga salona u tijeku je prodajna akcija - kuhinja s popustom od 40 posto. Svi kupci koji kupe za svoju kuhinju sve velike kućanske aparate jedan dobivaju besplatno, a svi oni koji kupe jedan veliki kućanski aparat dobit će jedan mali besplatno.