ELLE MACPHERSON

Godine joj ne mogu ništa: Gdje se pojavi The Body, svi padaju u drugi plan

03.08.2018 u 10:20

Bionic
Reading

Dolaskom na glamuroznu zabavu održanu na španjolskoj Mallorci, supermodel 80-ih Elle MacPherson još jednom opravdala je nadimak The Body (tijelo) koji joj je davne 1989. dodijelio ugledni časopis Time

Iako su joj 54 godine, slavna Australka izgleda kao i prvog dana karijere, barem kada je u pitanju njezina besprijekorna linija na kojoj bi joj zasigurno pozavidjele brojne kolegice. Lijepa manekenka trenutno boravi na španjolskoj Mallorci, a u večernjim satima svojom pojavom uveličala je tradicionalnu ljetnu zabavu Marcela Remusa - španjolskog poduzetnika i vlasnika istoimene tvrtke luksuznim nekretninama.

  • +5
Elle MacPherson Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Okupljeno mnoštvo impresionirala je odabirom haljine presvučene sjajnim, ombre ljuskicama s detaljem zavodljivih proreza. Kreaciju koja je naglasila zanosnu figuru slavne Australke potpisuje brend Temperley London, a nju je stilizirala podjednako sjajnim komadima poput zlatnih štikli Christiana Louboutina i torbice clutch s potpisom Jimmyja Chooa.

  • +16
Elle MacPherson Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Otkada je zakoračila u peto desetljeće života, Elle dnevno vježba do sat vremena, ali te se rutine stalno pridržava.

'Ne volim teretanu pa radije skijam na vodi, veslam ili šećem. Nekad vježbam boks, a nekad idem s prijateljicom na bicikliranje u dvorani. Bitno je biti stalno aktivan', otkriva MacPherson, u čiju dnevnu rutinu ulazi i 45 minuta meditacije.

Za njezin mladenački izgled, kako je otkrila, glavni su krivci zdrava prehrana, puno ljubavi, smijeha i vode.

'Zapravo je formula jako jednostavna - treba jesti puno povrća, voća i nemasnih proteina, malo tamne čokolade ako je volite i piti puno vode. Ništa previše ekstremno, sve je stvar umjerenosti', objasnila je jednom prilikom Elle.