ŽENSTVENA I SENZUALNA

Glamurozna nova kolekcija popularnog dvojca Elfs

04.10.2016 u 15:50

  • +6

Glamurozna nova kolekcija popularnog dvojca ELFS

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Miljenici publike, modni dvojac Elfs, u sklopu nadolazećeg Bipa fashion.hr predstavljaju novu kolekciju na samostalnoj reviji. Nova kolekcija iznenadit će ženstvenim, senzualnim i glamuroznim potpisom

U petak, 14. listopada, u paviljonu 5 Zagrebačkog velesajma jedna od najposjećenijih revija u sezoni sve poklonike brenda oduševit će beskompromisnim luksuzom. Nova  kolekcija Elfsa namijenjena je svima koji u odijevanju polaze od klasičnih komada i inzistiraju na udobnosti, kvaliteti i praktičnosti, a istovremeno se vole poigravati različitim stilovima.

'Za ovu kolekciju inspiraciju smo pronašli u raskošnim materijalima bogatih tekstura. Svečani dio kolekcije čine haljine izrađene od finih čipki, reljefnih vezova, brokata i metalnih plisea u čitavoj paleti boja, od puderastih do bakrenih i crnih tonova', objasnili su Ivan Tandarić i Aleksandar Šekuljica. Za revije modnog dvojca Elfs uvijek se traži pozivnica više, a u novoj kolekciji i oni su htjeli postići nešto više pa kolekcija odiše luksuzom i glamurom.

Nova kolekcija osvojit će djevojke i žene koje u posebnim prigodama vole zaigrati na kartu senzualnosti i fatalnosti dok je muški dio kolekcije namijenjen muškarcima koji njeguju klasičan stil, ali s dozom ekskluzivnosti koju daju pažljivo promišljeni detalji.

Revija Elfsa na rasporedu je u petak, 14. listopada, a uz njih svoje će nove kolekcije predstaviti najjača imena hrvatske modne scene: eNVy room, Ivica Skoko, Robert Sever, Ivica Klarić, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Ana Maria Ricov, Martina Budek, Marina design u suradnji s brendom Ruke, Krie design, Gala Marija Vrbanić, Morana Krklec i Ana Bogdan. Prvi put na pisti FASHION.HR-a nastupit će i Ivana Janjić, dobitnica prestižne nagrade Najbolji mladi dizajner by Perwoll.