VOLI SVE ŠTO VOLE MLADI

Gerard Butler odgledao teniski meč

07.05.2010 u 07:40

Bionic
Reading

Nakon pijančevanja, pokvarenog želuca i ljubljenja plavuša po Beogradu slavni škotski glumac Gerard Butler bacio se i na sportske događaje. Na turniru ATP Srbija Open imao je priliku pogledati kako Novak Đoković pobjeđuje Fabija Fogninija

Holivudska zvijezda Gerard Butler živcirao se baš kao i svatko drugi tko navija dok je gledao meč između Fabija Fogninija i Novaka Đokovića. Navodno mu se dopala igra srpskog tenisača, pa je nakon što su se poslije otvaranja turnira 3. svibnja upoznali otišao nešto pojesti s njim u restoranu Novak.

Gerardu Butleru nije samo tenis drag. Kao pravi Europljanin ne ostaje hladan ni u blizini nogometa. Kad je razgovarao s Draganom Bjelogrlićem o sportu i filmovima priznao je da je navijač škotskog nogometnog kluba Celtic, a odgledao je i prijateljsku utakmicu glumaca sa seta Bjelogrlićevog filma 'Montevideo, Bog te video' gdje je između ostalih igrao i Novak Đoković koji je zabio odlučujući gol.

Gerard Butler je u Srbiji na snimanju režijskog prvijenca Ralpha Fiennesa po imenu 'Coriolanus', a glumi Tullusa Aufidiusa, generala volskijske vojske iz Shakespearove drame smještene u moderno vrijeme.