SRETAN S DEČKOM

George Michael negira prekid veze

07.03.2011 u 18:27

Bionic
Reading

Kenny Goss, partner slavnog pjevača, već godinama uspješno vodi jednu galeriju u SAD-u pa se par sve rjeđe viđao te su počele kružiti glasine o njihovom ljubavnom kraju

Posrnulog glazbenika Georgea Michaela i njegova dečka Kennyja Gossa, s kojim je u vezi 15 godina, mediji su već nekoliko puta rastavljali, a posljednji je to pokušao britanski tabloid The Sun, koji je jučer objavio vijest da je američki galerist ostavio britanskog pjevača jer se više nije mogao nositi s njegovom ovisnošću o drogama.

Također, tvrde oni, nije mogao prijeći preko incidenta kad je Michael prošle godine završio u zatvoru zbog vožnje pod utjecajem droga i alkohola. No pop zvijezda odmah je demantirala trač te potvrdila da ljubavna idila između njega i njegova 'američkog anđela', kako je nazvao Kennyja u pjesmi 'American Angel', i dalje traje. Vijest o prekidu toliko ga je iznervirala da je osobno nazvao u emisiju 'The Wright Stuff' na Channel 5 u kojoj se raspravljalo o tome te izjavio da je sve laž.

'Imali smo trzavica u vezi, ali Kennyju nikad nije smetao moj stil života. Zbog toga ga jako volim', rekao je 47-godišnji glazbenik.

Njegovi obožavatelji odmah su ga na Twitteru zatrpali porukama podrške te su mu dali do znanja da im je laknulo što nije prekinuo s Gossom. Michael je prošlog tjedna gostovao na radiju BBC i ispričao da je itekako zaslužio boravak u zatvoru zbog vožnje pod utjecajem opijata.

'Previše sam puta pogriješio. Zaslužio sam tu kaznu i platio grijehe. Nisam se sažalijevao', izjavio je pjevač.