A GDJE JE DJEVOJKA?

George Clooney pokazuje da je glavni frajer u Veneciji

31.08.2011 u 11:10

Bionic
Reading

Clooneyjeva drama 'Martovske igre' otvara glamurozni 68. festival u Veneciji tako da je on među prvima došao u grad na vodi te svima pokazao da je tamo kao doma

U glamuroznom i frajerskom stilu, George Clooney stigao je uz svoje slavne prijatelje u Veneciju te se brodom prepunim ljudi prebacio na jezero Como, gdje je njegova vila koja ima čak 30 soba.

Clooney je na jezeru napravio party na koji je pozvao sve svoje prijatelje te kolegice iz filma, Evan Rachel Wood i Marisu Tomei.

Među njegovim prijateljima bila je Cindy Crawford i njezin muž Rande Garber.

Clooney je za prvo pojavljivanje u Veneciji bio obučen u ležerno raskopčanu košulju, lagano zavrnutih rukava te je nosio sunčane naočale. Preplanuo, osmijeh s lica nije skidao.

Uz Georgea Clooneya u Veneciju uskoro stiže Madonna koja će svoj film predstaviti izvan konkurencije, a najviše se očekuje film Romana Polanskog koji je scenarij napisao za vrijeme kućnog pritvora u Švicarskoj.

Clooney se četvrti put uhvatio režije. Ove godine govori o guverneru koji želi u Bijelu kuću. Osim što ga je režirao, u njemu i glumi. Uskoro najveće filmska imena kreću u borbu za Zlatnog lava.

Nije ni čudo što je Clooney stigao među prvima, jer festival otvara upravo njegova drama 'Martovske ide' koju redateljski potpisuje.

Nije poznato hoće li George na prikazivanje filma povesti svoju novu djevojku Stacy Keibler, bivšu zvijezdu profesionalnog hrvanja.