CHARLIE SHEEN:

'Gdje si se sakrio, smrdljivi crve?'

09.03.2011 u 19:25

Bionic
Reading

Glumac se obratio publici i obrušio na producente i kolege, nakon što je otpušten iz popularnog serijala 'Dva i pol muškarca'

Glumac je na internetu objavio novu osmominutnu snimku u kojoj prijeti bivšem šefu Chucku Lorreu, producentu serijala 'Dva i pol muškarca' koji mu je dao otkaz zbog problema s alkoholom i drogom.

Charlie se publici obratio prvi put nakon što je otpušten iz serijala, i to vrlo nezgodnim rječnikom. Producenta je nazvao 'malim, smrdljivim crvom' i proglasio rat TV šefovima te objavio da se ne namjerava provući mirno.

'Dogodila se velika izdaja. Prave vrijednosti, poput istine i pravda u stanju su radikalnog propadanja. Moramo ispraviti sve što je napravljeno. Uskoro se vidimo na bojištu', rekao je na snimci.

Osim producenta kojeg je počastio nebuloznim konstatacijama 'Gdje si se sakrio? Treba te ubiti, a ja sam vještac koji će to učiniti', dohvatio se i vrijeđanja kolege Jona Cryera. Okarakterizirao ga je kao 'trola' i 'izdajnika' te ga optužio da mu se nije pružio podršku. Čini se da će njegovu ulogu u seriji preuzeti Matt Dilon, John Stamos ili Rob Lowe