POMOĆNICA NA SLOBODI:

'Gabriela Spanic htjela se seksati sa mnom'

25.03.2013 u 10:29

Bionic
Reading

Friško oslobođena bivša pomoćnica Gabriele Spanic, koja je u zatvoru provela dvije godine zbog trovanja glumice i njene obitelji, krenula je u osvetu

'Jedne noći probudili su me njeni dodiri. Prestrašila sam se i iskočila iz kreveta, na što me ona pitala zašto je ne mogu voljeti kao ona mene. Potom se rasplakala i počela vikati da će umrijeti ako sazna da izlazim s nekim drugim', izjavila je bivša pomoćnica Gabriele Spanic u svom prvom intervjuu nakon što je puštena na slobodu.

'Lezbijka sam, ali nisam zaljubljena u Gabrijelu', objasnila je Celeste Fernandez dodavši kako nikad nije poljubila glumicu i da nije znala kako i ona voli žene.

'Kad mi se počela upucavati, mislila sam da je to šala. Poslije me je znala dirati po koljenima, hvatati za ruku pred svima i govoriti da smo ljubavni par, a to mi je smetalo. U jednom trenutku sam pokušala otići, no tad me strpala u zatvor', zaokružila je svoju priču Celeste.


Uslijedio je odgovor Gabrijele Spanic na Celestinu priču: 'Ona je psihopat i besramna je, a to sam joj rekla i u lice. Nemam ništa protiv gayeva, a da sam lezbijka, priznala bih to', rekla je glumica.

Celeste je puštena iz zatvora nakon što je u ponovljenom suđenju oslobođena optužbi koje su proglašene nedosljednim.