ZA SVAKU PRILIKU

Frizure slavnih koje lako možete složiti i sami

26.02.2014 u 08:30

  • +4

Frizure slavnih ljepotica

Izvor: Guliver/Splash / Autor: Splash

Bionic
Reading

Izlazak i spoj ponekad mogu biti dovoljno stresni i bez razmišljanja o frizuri, ali većini žena to je neizbježan moment. Umjesto briga i razbijanja glave oko frizure, pogledajte kako to rješavaju slavni i slobodno ih kopirajte

Sve na jednoj strani

Glumica Drew Barrymore u posljednje vrijeme nosi kosu nešto dulju ispod ramena, a voli je staviti na jednu stranu. Ta je frizura idealna za spoj. Dok sušite kosu, koristite veliku četku tako da frizura dobije volumen i odmaknite je od lica.



Šiške na jednu stranu

Malo promijenite stil i začešljajte šiške na stranu. Vidjet ćete koliko je ta frizura seksi. Iako nije problem staviti ih na stranu, problem je da tako ostanu dulje vrijeme. Zato šiške trebate uviti četkom dok su vlažne. Pripazite da ih četkom stavljate na stranu od korijena i sušite lagano sušilom. Malo učvršćivača na kraju neće škoditi. Poput frizure glumice Kerry Washington, šiške mogu biti zaglađene ili ih malo razbarušite za razigran izgled.

Opuštena valovita kosa

Ako želite još jednu varijantu jednostavne a romantične frizure, odaberite onu Lily Collins. Potrebni su vam veliki uvijači koje ne treba stavljati do korijena. Nakon što se kosa osuši, skinite uvijače i prstima razmaknite pramenove, savjetuje stilist Nunzio Saviano za Allure magazine.

Seksi Viktorijina anđelica

Ah, tko ne bi poželio izgledati kao Doutzen Kroes. Ako već ne možemo svi izgledati kao ta seksi Viktorijina anđelica, frizura je sigurno dostižna. Nakon grubog sušenja, da se zadrži što više volumena, potrebno je samo uviti vrhove i staviti neki od proizvoda za sjajnu kosu.

Kratko i mladenački

Mlada zvijezda Jennifer Lawrence već nas je odavno naučila da nije među onima koji slijede, već stvaraju trendove. Tako je i njena kratka kosa zabačena unatrag postala pravi hit. Da dobijete volumen, koristite prste i vosak.

Zabačena duga kosa

Ne morate imati kratku kosu da je zabacite unatrag i pokažete lice. Pravi je primjer glumica Kristen Stewart. Da biste spriječili spuštanje kose i zalizan look, koristite pjenu za kosu i zatim je osušite.

Polupodignuta kosa

Ovo je odlično rješenje kad vam zatreba frizura u posljednji čas. Ljepuškasta Taylor Swift to očito dobro zna. Skupite kosu i povežite je nekom zgodnom kopčom ili gumicom, a vrhove malo uvijte. Da dobijete volumen, gornji dio možete i malo natapirati pa proći prstima da ne izgledate raščupano.

Zaigrana frizura

Duga kosa ima zaista puno mogućnosti. Tako možete sami složiti simpatičnu frizuru poput Amande Seyfried. Nakon što ste uvijačem napravili lokne i razdvojili ih prstima, uzmite pramen s jedne strane, stavite pjenu i zarotirajte ga poput vihora. Pričvrstite ga ukosnicama u boji svoje kose i frizura je gotova.