PRIJATELJSTVO

Frendovi koje svaki dečko treba imati

14.10.2010 u 08:58

Bionic
Reading

Prave prijatelje teško je naći, a imaš li više od dva dobra frenda, pravi si sretnik. A ako pak uspiješ naći pet jako dobrih prijatelja, onda si turbosretan i to trebaš slaviti!

Naime, život sa sobom nosi različite događaje i osjećaje, a osobe na njih različito odgovaraju. Stoga, da bi nam život bio ljepši, a u teškim trenucima i lakši, dobro se, između ostalog, oboružati i dobrim prijateljima. Evo kakve bi prijatelje svaki dečko trebao pronaći:

VESELJAK

Veseljak voli izlaske i bez problema prilazi suprotnom spolu. Kada si skroz down, taj ti je prijatelj kao melem na ranu želiš li zaboraviti sve što te tišti. Mnogi dečki upravo prijatelja veseljaka imaju na broju jedan u svom imeniku u mobitelu. Njegov je moto 'kako ćemo – lako ćemo' i zato dok si u njegovom društvu sve izgleda pomalo ružičasto. Kasnije te možda i zaboli glava od toliko veselja, ali ništa za to, jer će ti u duši biti mnogo ljepše i - lakše.

VJEČITI SAMAC

Vječiti samci, kako se i može zaključiti, nikada nisu u vezi i suprotan spol (a bogme i vlastiti) ih uopće ne zanima, barem kada se radi o ljubavnom povezivanju. To može biti zbog nezainteresiranosti, lijenosti, lošeg ponašanja ili jednostavno zbog njihove čvrste odluke da su sve cure – loše. E, upravo jedan takav frend ti itekako treba, posebno ako te cura nogirala. On će ti lijepo objasniti zašto su sve cure lude, nepoželjne i – zanovijetalice. A što ti više treba u tom trenutku?!

FRENDICA

Iako će mnogi reći da prijateljstva, onog pravog, između muškog i ženskog spola jednostavno ne može biti, nemoj da te taj stereotip prevari i da ne daš šansu žensko-muškom prijateljevanju. Možda ona neće uživati baš u svakoj nogometnoj tekmi s tobom, ali će ti zasigurno dati neprocjenjivo vrijedan savjet kada se radi o curama, higijeni i odijevanju.

LUTALICA

Frend lutalica uvijek ima oči uprte u daljinu i mašta o nekim drugim mjestima. Možda čak ima napola spremljenu putnu torbu ispod kreveta za sljedeći vikend, kada ide na izlet u nepoznato. Nekada njegova putovanja mogu biti tek virtualna, preko računala ili knjiga, a nerijetko i piše stihove na čijim krilima putuje. Dakle, to je lutalica – zanesenjak – sanjar. Mnogi ga smatraju pomalo luckastim, ali nadamo se da i ti nisi u tom košu, jer s tim frendom možeš doživjeti putovanja o kojima nisi ni sanjao, sjedeći tek u svojoj stolici. Uvijek se dobro odmaknuti od sive svakodnevice, stoga će ti takav frend itekako dobro doći!

FREND ZA ŠOPING

O, da, dobro si pročitao! I dok za kupovanje odjeće ipak preporučujemo frendicu, frend će ti itekako dobro doći za šopingiranje 'muških' stvari. Sigurno već imaš prijatelja koji su dobro razumije u računala, motore, bicikle i slične stvari. E, pa kad kreneš u takav šoping, najbolje je pozvati upravo njega, jer on sigurno zna mnogo praktičnih stvari kojih se ti nisi ni sjetio.