NA SETU 'RUŽE VJETROVA'

Frano Lasić proslavio 57. rođendan

10.11.2011 u 20:32

Bionic
Reading

Branka Pujić proslavila je 48. rođendan na setu serije 'Ruža vjetrova' zajedno s Franom Lasićem koji je slavio 57. rođendan. Slavljenike Franu Lasića i Branku Pujić kolege iz 'Ruže vjetrova' na snimanju su iznenadili čokoladnom tortom od metar i pol

'Bilo je super i predivno, veliko iznenađenje, ni Branka ni ja nismo to očekivali. Produkcija nas je zaista lijepo iznenadila', još uvijek pod dojmom rekao je Frano Lasić koji je s kolegicom Brankom Pujić na setu serije 'Ruža vjetrova' proslavio rođendan. Okruženi kolegama i prijateljima, supružnici u RTL-ovoj telenoveli održali su prigodne govore, a nakon toga svi su se počastili čokoladnom tortom od gotovo metar i pol!

'Ostao sam zatečen. U životu nisam vidio i kušao veću i bolju tortu! Zaista lijep dar', oduševljen je glumac koji će sutra navršiti 57 godina.

'Navijam za to da dobijem slobodan dan kako bih ga mogao provesti s obitelji, ali bit će dobro i ako ranije završimo sa snimanjem', nada se Lasić. Iako je prošle nedjelje na 48. rođendan radila u Splitu i nije mogla biti sa suprugom Draganom Jovanovićem i 18-godišnjom kćeri Anđelom u Beogradu, Branka Pujić se, kaže, osjećala kao kod kuće.

'Bilo je doista dirljivo i pravo iznenađenje! Divna gesta dragih mi ljudi', rekla je glumica koja je sa srbijanskim glumcem u ljubavi već 20 godina. Nakon proslave, Frano i Branka vratili su se svakodnevici i opet uskočili u kožu Milivoja i Suzane Matošić.