NAJPOŽELJNIJI NEŽENJA

Franka zna što bira, za Ćorlukom uzdišu mnoge Hrvatice!

22.06.2014 u 22:46

  • +10

Koji je Hrvat najpoželjniji neženja?

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Nakon što smo vas proteklog tjedna upitali koji je Hrvat najpoželjiniji neženja, dame su odabrale. Uvjerljivi pobjednik je nogometaš Vedran Ćorluka!

Iako je u sretnoj vezi s pjevačicom Frankom Batelić, čini se da Hrvatice za to previše ne mare! Vedran Ćorluka najpoželjniji je neženja. U našoj anketi na tronu se našao s osvojenih 514 klikova ili 27 posto glasova. Zelenim očima i crnoj kosi rijetko koja Hrvatica bi odoljela. Jesu li mu u osvajanju ove titule pomogle golišave fotke kraj bazena, ne znamo, ali možemo se samo pitati što bi tek bilo da rukama nije prekrio strateška mjesta?!

Odmah iza Čarlija, s 225 glasova, drugo mjesto zauzeo je šarmantni Goran Bogdan. Nije mu odoljela Nina Badrić, a čini se ni ostale Hrvatice; 34-godišnji uspješni glumac zavodi svojim neodoljivim osmijehom.


Vito Padovan osvojio je 221 glas i time zasjeo na treće mjesto. Iako ga rijetko viđamo u javnosti, jedan od naših najseksi sportaša svih vremena zadržava status jednog od najpoželjnijih domaćih neženja. Bivši vaterpolist svojim apolonskim tijelom zavodi gdje god se pojavi.

Četvrto mjesto rezervirano je za glumca Mislava Čavajdu koji je osvojio 197 glasova. Svojim muževnim i seksi stavom zavodi nježniji spol, a dodatno mu u prilog ide savršeno isklesano tijelo, ali i talent za sve čega se uhvati.

Iako ga već neko vrijeme ne gledamo na malim ekranima, čini se da se još uvijek mota po mislima ljepšeg spola. Glumac Ivan Herceg na petom je mjestu najpoželjnijih neženja i to zahvaljujući klikovima kojih je dobio čak 185. Hrvatice ipak vole bezobrazno zgodne dobrice!

Ivanu je za petama kolega iz serije Filip Juričić sa 167 glasova, a slijedi ga Goran Ivanišević sa šest manje pa Janko Popović Volarić sa 103 glasa. Deveto mjesto dijele poduzetnik Eduard Bočkaj i komičar Ivan Šarić koji su osvojili 51 klik, a na zadnjem mjestu našao se HTV-ov novinar Petar Štefanić s 42 glasa.