TRANSFORMACIJA

Franka Batelić: Od reality slatkice do samouvjerene dive

17.07.2014 u 10:49

Bionic
Reading

Otkako je stupila na estradu, a bilo je to prije šest godina, znalo se da će puno toga napraviti. No iako je zvijezda realityja, svoj privatni život ljubomorno čuva od medija

Kada se Franka Batelić pojavila u realityju 'Showtime', nije bilo dvojbe. Franka je velikim koracima kročila prema pobjedi, a konkurencije kao da nije bilo. Lijepa Istrijanka osvajala je svojim osmijehom, vedrinom, glasom i stasom.

Isprva samozatajna slatkica, Franka je pokazala da posjeduje sve kvalitete za samouvjeren istup u svijet estrade. Pažljivo birajući pjesme, osvojila je radijski eter te je vrijedno radila na svom glasu.

Da je iznimno talentirana za sve, pokazala je u HTV-ovom showu 'Ples sa zvijezdama' u kojem je uz Ištvana Vargu pobijedila kao od šale.


Prije dvije godine spontana i vrlo ambiciozna Franka preselila se u Ameriku, točnije u Boston, u kojem je upisala studij pjevanja na Berklee College of Music.

Nakon što se vratila u Hrvatsku bezglavo se zaljubila u šest godina starijeg hrvatskog reprezentativca Vedrana Ćorluku. Par je u svibnju ove godine proslavio dvije godine veze, a Franka mu je bila najveća potpora u Brazilu.

Lijepa Franka je postala vrlo poželjno zaštitno lice - tako godinama predstavlja Diademu - a bez obzira na to što je jako zanimljiva medijima, svoj privatni život drži samo za sebe.