TO SE ZOVE REKLAMA

Fotografije Longorije u Hrvatskoj obilaze svijet

06.07.2010 u 11:07

Bionic
Reading

Fotografije na kojima Eva Longoria razgledava znamenitosti i turističke atrakcije po našoj obali već su se pojavile u stranim medijima, što će sasvim sigurno pridonijeti popularizaciji hrvatske obale

Lijepa glumica koja uživa u odmoru sa suprugom, NBA košarkašem Tonyjem Parkerom i prijateljima, razgledava gradove na dalmatinskoj obali i trudi se sve zabilježiti svojim fotoaparatom. Čini se da je oduševljena onime što je vidjela.

Turneju po jadranskoj obali započeli su na Malom Lošinju, da bi zatim posjetili Zadar i Kornate, razgledali Šibenik, Skradin i slapove Krke. Očekuje se da će veselo društvo posjetiti Hvar, Trogir i Split i, naravno, Dubrovnik, gdje bi 7. srpnja Tony i Eva mogli proslaviti svoju treću godišnjicu braka.

Eva u zadnje vrijeme svoju stranicu na Facebooku ne osvježava toliko redovito, a njezina prijateljica, glumica iz serije 'Dr. House' Jennifer Morrison na svojem je Twitteru napisala da je oduševljena Hrvatskom.

'Hrvatska je predivna! Sjajno se provodim', napisala je Jennifer koja odmor provodi s bračnim parom Parker i svojim dečkom glumcem Amauryjem Nolascom, poznatijim po ulozi u seriji 'Zakon braće'.