oaza u srcu Istre

[FOTO] Ova vila iz snova nalazi se u Hrvatskoj i čeka samo na vas

01.02.2019 u 11:28

Bionic
Reading

Kuća kakvu bi poželjela i kraljevska obitelj smještena je u stoljetnoj hrastovoj šumi na zemljištu od 4000 metara kvadratnih. Luksuzno zdanje s bazenom oduševljava uređenjem interijera i okolicom, a sretnicima koji je posjete omogućit će nezaboravan odmor i prizore iz mašte. Pogledajte

Iako ovakve slike obično vidimo u reportažama iz Hollywooda, ovoga puta istina je smještena puno bliže. U srcu Istre, nedaleko od Poreča, duboko u stoljetnoj hrastovoj šumi, nalazi se božanstveno zdanje od 371 kvadratni metar, sa zemljištem većim od 4000 kvadratnih metara.

Tvorci građevine koja izaziva uzdahe svakoga tko je vidi zamislili su je kao idealno mjesto za odmor u izolaciji. Unutrašnjost vile sastoji se od četiri spavaće sobe i četiri kupaonice, kuhinje, dnevnog boravka te odvojenog apartmana u prizemlju sa zasebnom kuhinjom i kupaonicom. U toj krasotici ništa nije prepušteno slučaju pa je sav namještaj napravljen od masivnog drva koje se stapa s izgledom maslina koje je okružuju.

U ovom okruženju nemoguće je ne zastati i prepustiti se dnevnom sanjarenju. Tek tu i tamo prenula bi vas samo azurna voda bazena smještenog na 66 metara kvadratnih ispred ulaza, u kojem posjetitelji mogu uživati tijekom cijelog boravka.

A kad bura zaprijeti, zabava i užitak prenose se u hidromasažne kade na katu kuće, čiji su mjehurići jedino što bi vas tu i tamo moglo prenuti iz spokojnog osluškivanja pjeva ptica iz obližnje šume. Morate priznati, zvuči čarobno.

Prvi kvadrat Izvor: Prvi kvadrat / Autor: Home line