blagdanski ugođaj

[FOTO] Čudesna šuma od 250 borova: Počeo je Advent na Gradecu, a posjetila su ga i poznata lica

1/15

Nevena Rendeli Vejzović

Dobro poznato mjesto na Gornjem gradu ovih blagdana pretvoreno je šumu od 250 osvijetljenih borova. Svake godine najinstagramičniji Advent na Gradecu privlači sve više ljudi, a samom otvorenju pridružio se i velik broj poznatih lica poput Anite Dujić, Nevene Rendeli, Ane Maras Harmander, Katarine Madirazze, Tihane Harapin Zalepugin i mnogih drugih. oOsim blagdanskog ozračja privukla ih je u humana priča budući da je glavni cilj ovogodišnjeg Adventa na Gradecu stvoriti nezaBORavni Božić za 31 obitelj slabijeg imovinskog stanja. 
Oni će, kao članovi udruge Mali zmaj, na Badnjak dobiti okićene jelke, one koje su ukrasili poznati gosti i influenceri, a koje će narednih 27 dana moći dekorirati i svi ostali posjetitelji. Oni koji ne ponesu dekoraciju za borove, na adventskoj kućici moći će ih kupiti po simboličnoj cijeni, a prihod od prodaje donirat će se udruzi koja radi na poboljšanju kvalitete života siromašne i nezbrinute djece te obitelji.

Nevena Rendeli Vejzović

Nevena Rendeli Vejzović

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Prethodna slika Sljedeca slika
Adventski vijenci su ukrašeni, a blagdanski duh prelio se na ulice. Mnogi kažu - pred nama je najljepše doba godine. Nakon što su gradonačelnik Tomislav Tomašević, predsjednik Gradske skupštine Joško Klisović i direktorica Turističke zajednice grada Zagreba Martina Bienenfeld u subotu navečer službeno otvorili Advent na Gradecu, dobra zabava iznad grada je krenula
  • Autor: D.A.M.
  • Objavljeno 28.11.2021 u 14:30