NAGRADNJAČA

Fitoval vas nagrađuje

24.04.2013 u 10:10

Bionic
Reading

Fitoval i tportal.hr poklanjaju svojim čitateljima tri poklon paketa koji sadrže šampon protiv peruti za učestalu njegu i šampon protiv peruti za intenzivnu njegu.

Fitoval linija protiv peruti sastoji se od dva šampona; šampona za intenzivnu njegu i šampona za učestalu njegu, koji sinergističkim učinkom osiguravaju cjelovit pristup problemu te na taj način doprinose brzom i dugotrajnom rješenje peruti, čak i tvrdokornog oblika uz učinak lijepe i zdrave kose. Vrlo jasna segmentacija omogućuje jednostavan izbor šampona ovisno o intenzitetu problema.

Šampon protiv peruti za intenzivnu njegu (100 ml) namijenjen je za jaku i tvrdokornu perut, perut koja se često vraća te kod svrbeži i nadraženosti vlasišta.

Šampon protiv peruti za intenzivnu njegu dokazao je dermatološki kontroliranim ispitivanjima izrazito smanjenje peruti i svrbeža vlasišta već nakon tjedan dana primjene. Zbog kombinacije dvije protugljivične supstance s različitim načinom djelovanja koje djeluju sinergistički izrazito je mala mogućnost nastanka rezistencije. Preporučena primjena je četiri tjedna, dva puta tjedno (maksimalno šest tjedana), a ako se proizvod upotrebljava kako bi se spriječila ponovna pojava tvrdokorne peruti, preporučena primjena je jedanput tjedno ili svaki drugi tjedan.

Šampon protiv peruti za učestalu njegu (200 ml) namijenjen je za blagu do umjerenu i povremenu perut, za dugotrajni učinak i zaštitu od povrata peruti nakon završene njege šamponom protiv peruti za intenzivnu njegu.

Šampon za učestalu njegu uklanja perut, obnavlja ravnotežu vlasišta, daje osjećaj svježine, a kosa postaje jača, mekša i sjajnija. Preporuča se za redovito pranje kose. Zahvaljujući hidratantnoj supstanci neće dodatno isušiti i iziritirati vlasište niti nakon duže primjene. Učinkovitost i sigurnost također su dokazani kroz dermatološki kontrolirana ispitivanja.

Oba šampona ne sadrže parabene i kolorante te su namijenjeni svim tipovima kose i vlasišta jer je sigurnost i dobra podnošljivost potvrđena i kod ljudi s osjetljivim kožom.

Nagradu su osvojili:

Nedjeljka Kolar
Vlatka Nikolić
Tomica Marić

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.