ŠTO NAS JOŠ ČEKA

Festival u Cannesu tek je počeo, a haljine nikad ljepše

12.05.2016 u 11:06

  • +30

Haljine na crvenom tepihu u Cannesu

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

'Živio film, živio Cannes, živjele žene', tim je riječima otvoren 69. po redu filmski festival u Cannesu, a kao i uvijek do sada slavne su glumice dale sve od sebe da modno briljiraju na crvenom tepihu

Jedna od najbolje odjevenih ljepotica na crvenom tepihu prve večeri zasigurno je bila Blake Lively. Njezina glamurozna haljina Versace prepuna je sjajnih ukrasa, ali i izazovnih proreza pa je trudna glumica dobila sve pohvale za besprijekornu liniju i obline koje je krase.

Naomi Watts ni ovaj put nije razočarala. Prvu je večer blistala u haljini Armani Prive koja je slojevito izrađena i prepuna detalja, a prevladava nježna lila boja.

Iako je Naomi blistala u lila nijansi, prvi dan festivala bio je rezerviran za žutu boju, što zapravo ne čudi jer to je hit bolja ove sezone. Uvijek dotjerana Jessica Chastain bila jednostavno prelijepa u Armanijevoj haljini koja joj je isticala obline. U žutoj su dominirale i glumice Anna Kendrick u haljini Stelle McCartney te Kirsten Dunst u vrlo elegantnoj kreaciji koja podsjeća na 50-e godine prošlog stoljeća. Kirsten je pak za večer odabrala Guccijevu haljini s motivom makova.