NOVI SLAVNI PAR

Fatalni Harry iz 1D osvojio srce Taylor Swift?

20.11.2012 u 12:44

Bionic
Reading

Harry Styles iz One Directiona na glasu je kao veliki zavodnik, a kako pišu britanski mediji, sada je i američka country pop senzacija Taylor Swift podlegla njegovom šarmu

Novi celeb par je navodno viđen kako se drži za ruke. Osamnaestogodišnji Britanac navodno je već upoznao i Taylorinu mamu, piše The Sun.

Harryja Stylesa mediji stalno povezuju sa slavnim djevojkama poput Caroline Flack Care Delevingne Natalie Imbruglia, no on odbija govoriti o svom privatnom životu.

Iako još nije toliko poznata u Velikoj Britaniji kao u Americi, Taylor (22) je jedna od najpopularnijih američkih pjevačica – ponosna je vlasnica čak šest Grammyja, a puno puta su je proglasili i najboljim uzorom za mlade, jer karijeru ne gradi na skandalima.

Plavokosa pjevačica dosad je prodala čak 23 milijuna albuma, a 2009. je srušila i rekord koji je dotad držala Beyonce kao izvođačica s najviše singlova koji su upali među top 40 u posljednjih 10 godina. Premda ima tek 22 godine, Taylorino bogatstvo procjenjuje se na sto milijuna dolara, a ima i impresivnih 21 milijun sljedbenika na Twitteru.

Swift je oduvijek bila 'zaražena' glazbom, a kada je imala 12 godina, počela je pisati pjesme nakon što je naučila je svirati gitaru sa 12 žica.
Ova slavna i uspješna ljepotica dosad je bila u dosta veza. Veze s Jakeom Gyllenhaalom, Joeom Jonasom, Taylorom Lautnerom iz sage 'Sumrak' te sadašnjim dečkom Katy Perry, Johnom Mayerom te Conorom Kennedyjem, rođakom slavnog JFK-a, vrlo brzo raspale.

Taylor je poznata i po tome što o svojim bivšim ljubavima često progovara i u svojim pjesmama. Stvar 'Forever And Always' s njezina albuma Fearless iz 2008. posvećena je Joeu Jonasu, a pjesma 'Dear John' s albuma Speak Now iz 2008. govori o Johnu Mayeru.

Hoće li ovo druženje mladih zvijezda potrajati, ostaje nam da vidimo.