PONOVNO ZALJUBLJENI

Fatalan spoj Rosie Huntington-Whitely i Ryana Reynoldsa

07.03.2012 u 10:10

Bionic
Reading

Nova holivudska zvijezda i bivša anđelica Victoria's Secreta, Rosie Huntington-Whitely i zgodni glumac Ryan Reynolds snimili su još jednu romantičnu kampanju za novu kolekciju britanskog modnog lanca Marks & Spencer u kojoj djeluju poput pravog zaljubljenog para

Bivši suprug glumice Scarlett Johansson i transformerica Rosie Huntington-Whitely nakon što su dobili same pohvale za prošlu kampanju britanskog modnog lanca Marks & Spencer ponovno su stali u uloge zaljubljenog para te snimili kampanju za novu kolekciju Autograph, piše Daily Mail

Premda Rosie i Ryan u stvarnosti nisu novi zaljubljeni par, na fotografijama su vjerno odglumili zaljubljene poglede i nježno držanje za ruke. Nova kolekcija, koja će se početkom travnja naći u prodaji, ponudit će prave proljetne modne poslastice poput nezaobilaznih traperica i košuljica cvjetnog uzorka, ali i nešto klasičnije odjevne predmete, poput muških odijela i ženskih haljina ozbiljnijeg kroja.

'Doista sam uživala na snimanju proljetne kampanje i bilo je odlično ponovno surađivati s Ryanom, a na setu u Bostonu cijelo vrijeme je vladala opuštena i prijateljska atmosfera. Kolekcija je istovremeno elegantna i ležerna te nudi brojne must have predmete ove sezone', rekla je Rosie.

Ryan, koji trenutno snima novi film, uspio je pronaći vremena da ponovno s Rosie stane u ulogu zaljubljenog para, a kaže da će nova kolekcija Marks&Spencera omogućiti muškarcima da bez razmišljanja ujutro na sebe nabace odjeću i izgledaju sjajno cijeli dan.