OD 3. DO 6. TRAVNJA

Exclusive Auto Moto Show otvara vrata u Rijeci

01.04.2014 u 15:26

Bionic
Reading

Sve je spremno za drugo izdanje Exclusive Auto Moto Showa koji će se od 3. do 6. travnja održati na prostoru od 3.000 kvadrata, na trećem katu Tower Centra Rijeka

Hrvatsku premijeru će na Exclusive Auto Moto Showu u Rijeci imati Hyundai i10 koji će se prvi put moći vidjeti upravo u sklopu ovog sajma gdje ga dovodi Afro Hyundai.

Na Exclusive Auto Moto Showu pojavit će se i Rimac automobili, poznati po izumu prvog hrvatskog električnog superautomobila, svjetski poznatog Concept One. Rimac Automobili svoje će glavne pulene (Concept One i Greyp Bike) prezentirati riječkoj publici. Bit će to ujedno prvi put da se Concept One i Greyp Bike zajedno mogu vidjeti na sajmu u Hrvatskoj.

Od ekskluziva, kao hrvatske premijere na Exclusive Auto Moto Showu najavljeni su atraktivni modeli Ferrarija i Lamborghinija. Od moto premijera izdvajamo Hondine pulene: CBR 1000 RR SP, NC 750 X i NC 750 S.

Ove godine ponudu ćemo dopuniti i s poznatim brendom Vulkal koji će predstaviti novitete u pneumatici, kao i osiguravajuće kuće koje će predstaviti brojne novitete i olakšice u segmentu automobilskog osiguranja.

Hrvatski telekom prezentirat će nova cloud rješenja i nove MAXtv auto programe.

Manifestaciju će i ove godine pratiti zabavni program, a ulaz za sve posjetitelje besplatan je.

Otvaranje sajma predviđeno je 3. travnja 2014. u 18 sati.

Više informacija možete pronaći klikom na link ovdje.