Ne znate što pokloniti?

Evo zašto su PEVEX darovne kartice idealan poklon

24.07.2023 u 11:23

Bionic
Reading

PEVEX vam olakšava kupnju poklona – jednostavno kupite PEVEX darovnu karticu i darujte poklon koji svatko želi!

PEVEX darovnu karticu možete pronaći na svakoj PEVEX maloprodajnoj blagajni u jednom od 28 prodajnih centara diljem Hrvatske.

Najniži mogući iznos uplate na PEVEX darovnoj kartici je 1,33 €., a najveći 13.272.28 €. Ono što je dobro, darovna kartica vrijedi čak dvije godine od datuma kupovine i može se koristiti višekratno u bilo kojem od 28 prodajnih centara PEVEX. Kupnja darovne kartice PEVEX moguća je i uz još jednu dodatnu pogodnost za vas, a to je odgoda plaćanja ili obročna otplata do 12 rata bez kamata i naknada, što je mnogim kupcima olakšavajuće ako poklanjaju darovnu karticu većeg novčanog iznosa.

Često smo u dilemi što nekome pokloniti, a da bude korisno. Darovna kartica PEVEX pruža mogućnost odabira više od 65.000 proizvoda i ono što je sigurno, svako može pronaći nešto za sebe.

Sve što je potrebno za gradnju, opremanje doma, vrt ili hobi u ponudi je na policama prvog hrvatskog trgovačkog lanca. Kućanski uređaji najpoznatijih proizvođača, najnovija pomagala ili pak, gadgeti raznih vrsta i namjena renomiranih brendova samo je dio bogatog PEVEXOVOG asortimana.

PEVEX ima sve što što je svakom domu neizostavno. Bez previše razmišljanja što nekome pokloniti, jednostavnije je izabrati darovnu karticu prigodnog motiva s određenim novčanim iznosom. Rođendani, vjenčanja, obljetnice…prigode su razne, a želje su da se ispune PEVEX darovnom karticom.

PEVEX darovne kartice savršen su poklon iskoristiv po vlastitim željama i ukusima.

Prijavi se na nagradni natječaj tportala i osvoji svoju Pevex darovnu karticu i još puno, puno toga!

30 days of summer